Sponsor mee

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:

Anita en Theo Vermeire sponsort survival of the fittest - voor €30,00 (vast bedrag), omdat: we het een super goede actie vinden en Ton een topper


>> ALLE SPONSORS

Het doel

revalidatiecentrum de hoogstraat 

 

Waar gaan we voor fietsen?

We gaan met z'n allen fietsen voor het project fysiotherapie 2025 voor revalidatiecentrum De Hoogstraat. Het gaat concreet om nieuwe therapie apparatuur voor de fysiotherapie binnen De Hoogstraat.  

Waarom De Hoogstraat?

We kennen De Hoogstraat van editie 3 en 4 van FIETSENVOOR op de Col de la Colombière. De keuze om nu weer samen met hen deze uitdaging aan te gaan is omdat we van dichtbij hebben meegemaakt hoe ontzettend belangrijk hun werk is. Vera, een van onze trouwe vrijwilligers van team Fietsenvoor, heeft onlangs in De Hoogstraat gerevalideerd na een herseninfarct. Nu De Hoogstraat dit jaar ook haar 70 jarige jubileum viert, was de keuze snel gemaakt.

Waarom is deze nieuwe apparatuur nodig?

De afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen in de zorg een vlucht genomen, met name op het gebied van techniek en digitalisering. Denk hierbij aan eHealth, virtual reality, robotica en serious gaming. Er ontstaan nieuwe behandelmethoden en meer oefenmogelijkheden waarvan De Hoogstraat gebruik wil maken. Deze nieuwe ontwikkelingen dragen bij aan de zelfredzaamheid - en dus ook aan een betere kwaliteit van leven - van de revalidant en/of kinderen die bij De Hoogstraat in behandeling zijn. Maar de apparatuur is duur en voor een groot deel niet te bekostigen uit het reguliere zorgbudget. Daarom is de steun van FIETSENVOOR hard nodig om het voor elkaar te krijgen..

Wat is er precies nodig?

De aanschaf van de nieuwe apparatuur vraagt om een forse investering. Het gaat – voor de afdeling fysiotherapie volwassenen - om een totale investering van € 41.750 exclusief BTW. We hopen met FIETSENVOOR minimaal een bedrag van € 25.000 euro op te halen, maar het zou uiteraard fantastisch zijn als het lukt om samen het volledige bedrag bij elkaar te fietsen!

 

Wat gebeurt er met de meeropbrengst van Fietsenvoor?

Naast het geld voor de aanschaf van de apparatuur voor de afdeling fysiotherapie volwassen is er nog meer geld nodig, bijvoorbeeld voor de afdeling fysiotherapie kinderen of voor de kosten die horen bij de verbouwing van de afdeling(en) zelf. Een eventuele meeropbrengst wordt dan ook goed besteed. Overigens is De Hoogstraat zelf ook actief met verschillende activiteiten zoals het aanschrijven van vermogensfondsen en het organiseren van andere sponsorevents tijdens het jubileumjaar.

De Hoogstraat bestaat 70 jaar, laten we ze een fantastisch cadeau geven!
Geef je favoriete deelnemer een duwtje in de rug en sponsor hem of haar hier.

 

 

Inschrijven voor 2018