Sponsor mee

KelCilt sponsort B relaxed 2 - voor €0,00 (vast bedrag), omdat: Order Now Doryx Boise Buy Plavix Online Cialis E Dipendenza extra super levitra Normal Dosage Amoxicillin Usos Del Propecia Best Levitra

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:


>> ALLE SPONSORS

Fiets mee

Wat heb je nodig? Een fiets, een beetje conditie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Maar je hoeft het niet in je eentje te doen, je kunt ook met een stel super enthousiaste teamgenoten fietsen. En natuurlijk heb je vooral ook sponsors nodig. De uitdaging voor elke deelnemer is om minimaal 500 euro bij elkaar te fietsen.

Daag jezelf en je sponsors uit door je per ronde te laten sponsoren! Jouw opgehaalde sponsorbedrag wordt voor de volle 100% besteed aan het goede doel. Er gaat geen cent naar de kosten voor de organisatie, die worden volledig door O-utrecht en de sponsors van Fietsenvoor gedragen!

Aan alle deelnemers vragen we 100 euro inschrijfgeld. Van dit geld worden de kosten betaald van je deelnemerspakket: met o.a. een uniek Fietsenvoor wielershirt, (sport)drank, energierepen, koffie-thee en ontbijt, lunch en pastamaaltijd op zaterdag en zondag.

LET OP: schrijf het antwoord op de anti-spam vraag als getal (dus 7 i.p.v. zeven).