Sponsor mee

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:

Anita en Theo Vermeire sponsort survival of the fittest - voor €30,00 (vast bedrag), omdat: we het een super goede actie vinden en Ton een topper


>> ALLE SPONSORS

Over Fietsenvoor.nl

Fietsen voor Utrechtse goeie doelen

Het simpele idee achter Fietsenvoor.nl: jij levert een sportieve prestatie. Die wordt beloond door sponsors. En de complete opbrengst gaat voor 100% naar het goeie doel. Kortom, zweten met een missie. 

Hoe werkt het?

Als deelnemer heb je twee uitdagingen: een flinke fietsprestatie leveren én daarmee minimaal 500 euro aan sponsorgeld bij elkaar fietsen. Je werft zelf je sponsors. Een sponsor kan per gefietste ronde sponsoren of een totaalbedrag toezeggen. Direct na afloop van het evenement wordt het totale sponsorbedrag berekend en ontvangen de sponsors een betaalverzoek per mail.

100% garantie

De sponsoropbrengst gaat voor de volle 100% naar het goede doel. Alle kosten voor de organisatie worden betaald door O-utrecht. O is een creatieve hotspot met O-bureau (merken en campagnes), O-café (koffiebar en flexplekken) en O-plek (vergaderruimtes met inspiratie) in Utrecht. Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen.

100% 
transparant

  • 100% van het sponsorgeld gaat naar het goede doel

  • sponsorbedragen worden rechtstreeks gestort op de rekening van
 het goeie doel
  • Fietsenvoor.nl beheert zelf géén sponsorgeld

  • vrijwel alle benodigdheden worden door leveranciers kosteloos 
geleverd als sponsoring
  • alle andere kosten van Fietsenvoor.nl worden 
gedekt door initiatiefnemer O-utrecht
  • Fietsenvoor.nl ziet er op toe dat het sponsorbedrag 
wordt besteed aan het vooraf bepaalde doel
  • 
alle medewerkers van Fietsenvoor.nl werken vrijwillig en zonder 
vergoeding mee aan de organisatie

‘Kleine’ Utrechtse goeie doelen

Fietsenvoor.nl gaat voor persoonlijke betrokkenheid van deelnemers bij het gekozen doel. We kiezen daarom bewust voor Utrechtse goede doelen, zo houden we het dichtbij. Dankzij dit principe komen minder bekende goede doelen en organisaties aan bod. Het uitgangspunt is dat er met het opgehaalde sponsorbedrag concrete projecten volledig kunnen worden uitgevoerd. We richten ons op projecten die een directe bijdrage leveren aan gezondheid, welzijn, een betere behandeling of nieuwe kansen voor mensen. Zo maken we met z'n allen het verschil. Er worden geen algemene fondsen gesponsord.

Inschrijven voor 2018