Over Fietsenvoor.nl

Fietsen voor de kleinere goede doelen

Het simpele idee achter Fietsenvoor.nl: jij levert een sportieve prestatie. Die wordt beloond door sponsors. En de complete opbrengst gaat voor 100% naar het goede doel. Kortom, zweten met een missie. 


Hoe werkt het?
De deelnemers werven zelf elk 250 euro aan sponsorgeld. Een sponsor kan per gefietste ronde sponsoren of een totaalbedrag toezeggen. Achteraf wordt het totale sponsorbedrag berekend en krijgen de sponsors een betaalverzoek. 
Alle kosten voor de organisatie worden volledig betaald door O-utrecht. O is een creatieve hotspot met O-bureau (merken en campagnes), O-café (koffiebar en flexplekken) en O-plek (onspiratieve vergaderruimtes) in Utrecht. 


100% garantie

De sponsoropbrengst gaat voor de volle 100% naar het goede doel. Er blijft dus niets aan de bekende strijkstok hangen. Dit kunnen we waarmaken dankzij de steun van onze hoofdsponsor O-utrecht die garant staat voor de kosten van de organisatie:

  • 100% van het sponsorgeld gaat naar het goede doel

  • sponsorbedragen worden rechtstreeks gestort op een bankrekening van
 het goede doel
  • Fietsenvoor.nl beheert zelf géén sponsorgeld

  • alle benodigdheden worden door leveranciers kosteloos 
geleverd als sponsoring in natura

  • andere onvermijdbare kosten van de organisatie Fietsenvoor.nl worden 
gedekt door initiatiefnemer O-utrecht
  • Fietsenvoor.nl ziet er op toe dat het sponsorbedrag daadwerkelijk 
wordt besteed aan het vooraf bepaalde doel
  • 
alle medewerkers van Fietsenvoor.nl werken vrijwillig en zonder 
vergoeding mee aan de organisatie

‘Kleine’ goede doelen

Fietsenvoor.nl gaat voor persoonlijke betrokkenheid van deelnemers bij het gekozen doel. Zo komen minder bekende goede doelen en projecten ook aan bod. De ambitie is een duurzame bijdrage te leveren aan relatief kleine stichtingen en/of onbekende goede doelen en projecten. Het sponsorgeld wordt ook zoveel mogelijk besteed aan concrete projecten en verdwijnt niet in algemene fondsen. 

Inschrijven voor 2017