De Uitdaging

geen kattenpis :-)

Het snot voor de ogen rijden. Harken tot je niet meer kunt. Stoempen op je buitenblad. Kan jij dat aan? Da's mooi. Maar Fietsenvoor is meer dan een sportieve uitdaging.

We vragen echt wel wat van je. Je moet 1.000 euro aan sponsorgeld bij elkaar fietsen. En je moet zelf je reis naar Frankrijk regelen. Daar krijgen we weleens kritische vragen over: is dat niet wat veel gevraagd van de fietsers? Maken we de drempel om mee te doen niet heel hoog? Is het al niet genoeg dat een fietser voor het goede doel wil fietsen?

Dat snappen wij best. Ja, het is veel gevraagd en ja de drempel is hoog en ja wij zijn dolblij dat een fietser wil meefietsen. Maar we willen écht verschil maken voor ons goede doel en daar is veel geld voor nodig. O-utrecht organiseert en betaalt het evenement volledig, uit eigen zak. 100% van het sponsorgeld gaat naar het goede doel. En dat willen we graag zo houden. 

Je doet niet mee aan Fietsenvoor.nl omdat het leuk is, je doet mee omdat het onvergetelijk is. We beloven je een topdag. Juist omdat je er zoveel moeite voor doet, juist omdat er echt betrokken, gemotiveerde fietsers aan meedoen, haal je er zoveel voldoening uit. Wedden?

Hebben we je afgeschrikt? Of enthousiast gemaakt? Schrijf je in!

 

Inschrijven voor 2017