Sponsor mee

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:

Anita en Theo Vermeire sponsort survival of the fittest - voor €30,00 (vast bedrag), omdat: we het een super goede actie vinden en Ton een topper


>> ALLE SPONSORS

De Uitdaging

Uitdaging 1: 25 uur fietsen

Ooit 25 uur op een fiets gezeten? Vast niet. Denk jij dat je 25 uur kunt doorharken? Durf jij dat aan, alleen of samen met je team? Da's mooi. We hebben 2 uitdagingen voor je: zoveel mogelijk rondjes van 20 km fietsen in 25 uur, en daarmee zo veel mogelijk sponsorgeld ophalen voor het goeie doel: Revalidatiecentrum De Hoogstraat.

Uitdaging 2: 500 euro sponsorgeld

We vragen echt wat van je. Je moet per persoon minimaal 500 euro aan sponsorgeld bij elkaar fietsen. Daarnaast betaal je 100 euro inschrijfgeld, maar daar krijg je veel voor terug. Het is dus niet vrijblijvend. Als je je nu inschrijft, verwachten we ook echt dat je aan de start verschijnt. En, samen met je team, 25 uur lang blijft. Kortom: het is een stevige uitdaging! 

Uitdaging 3: zoveel mogelijk ronden

Je fietst zo veel mogelijk rondjes van ca. 20 kilometer in 25 uur. Dat doe je alleen, of als team. Het aantal deelnemers in het team staat vrij. De enige uitdaging is dat er altijd iemand van het team aan het fietsen is. Fiets je samen, fiets je om de beurt, fiets je in estafette? Dat bepalen jullie zelf! De route ligt vast en is met bordjes aangegeven, en halverwege de route peppen we je op bij de Fietsenvoor-post. Vraag je sponsors om je per ronde te sponsoren, dat motiveert om er altijd nog een extra rondje uit te persen!

Beloofd: een onvergetelijke ervaring

Je doet niet alleen mee aan Fietsenvoor.nl omdat het leuk is, je doet mee omdat het onvergetelijk is! We beloven je namelijk een topdag. Juist omdat het een uitdaging is, juist omdat er echt betrokken, gemotiveerde fietsers aan meedoen, haal jij er straks zoveel voldoening uit. Wedden? Hebben we je afgeschrikt? Of juist enorm enthousiast gemaakt? Geloof ons, het is de moeite meer dan waard! Schrijf je in!

Gegarandeerd: feest in het supportershome

O-café wordt het supportershome waar het 25 uur lang een feestje is. We zorgen voor 25 uur vermaak, je hoeft je tijdens de pauzes niet te vervelen. Er is eten en drinken, muziek en een zonnig terras. Je vrienden en familie zijn allemaal welkom voor de broodnodige support. We doen er alles aan om jullie op de fiets en wakker te houden!

Inschrijven voor 2018