De Uitdaging

geen kattenpis

25 uur lang het snot voor de ogen rijden. Harken tot je niet meer kunt. Stoempen op je buitenblad. Kan jij dat aan? Da's mooi. Maar Fietsenvoor is meer dan een sportieve uitdaging.

We vragen echt wel wat van je. Je moet per persoon minimaal 500 euro aan sponsorgeld bij elkaar fietsen. We vragen 100 euro inschijfgeld van je. En als je je nu inschijft, verwachten we ook echt dat je aan de start verschijnt. En 25 uur lang blijft. We horen je denken: Is dat niet wat veel gevraagd van de fietsers? 

Ja, het is veel gevraagd en ja de drempel is hoog. Maar we willen écht verschil maken voor ons goede doel en daar is veel geld voor nodig. 

Je doet niet mee aan Fietsenvoor.nl omdat het leuk is, je doet mee omdat het onvergetelijk is. We beloven je een topdag. Juist omdat je er zoveel moeite voor doet, juist omdat er echt betrokken, gemotiveerde fietsers aan meedoen, haal jij er straks zoveel voldoening uit. Wedden?

Hebben we je afgeschrikt? Of enthousiast gemaakt? Geloof ons, het is de moeite meer dan waard! Schrijf je in!

25 uur fietsen, hoe werkt het?

Simpel. Je fietst zo veel mogelijk rondjes van 20 kilometer in 25 uur. Dat doe je alleen, of als team. Je team bestaat uit minimaal 2 tot maximaal 5 mensen. En je fietst om en om een rondje, als estafette.
Fiets je alleen? Dan fiets je 25 uur lang.
Fiets je met z'n tweeën? Dan fiets jij een rondje, dan je teamgenoot, en dan jij, etc.
Fiets je met meer? Dan fiets je om de beurt, en kun jij ontspannen bij het supportershome totdat je weer aan de bak moet. 

Gezellig supportershome

We bouwen de koffiebar O-café om als supportershome, en de naastgelegen gymzaal als recoveryzone. We zorgen voor 25 uur vermaak, je hoeft je tijdens de pauzes niet te vervelen. Er is eten en drinken, een DJ en een veldbed, een warme douche en een zonnig terras. Je vrienden en familie zijn allemaal welkom voor de broodnodige support. We doen er alles aan om jou op de fiets te houden!

Inschrijven voor 2017