Durf jij het aan?

Meedoen?
Heb je een (race)fiets? Ben je een beetje sportief? Dan staat niets je in de weg om in 2017 aan de 8e editie van Fietsenvoor.nl mee te doen. Nee, je hoeft geen prof te zijn om mee te fietsen! Doorzettingsvermogen en de juiste instelling voldoen. Tuurlijk, je zult moeten trainen. Maar dat is het allemaal waard. We beloven je een topdag en we garanderen dat je je na afloop nog nooit zo voldaan hebt gevoeld!

Als deelnemer regel je alles rondom voorbereiding, reis en verblijf zelf. Bedenk dat je het over een behoorlijke expeditie hebt: verblijf, reis, verzekering, etc. Maar je gaat op die dag in 2017 dan wel samen met andere fietsliefhebbers een prachtige prestatie neerzetten voor een fantastisch doel!
> Schrijf je hier in!

Wat heb je nodig?
Naast een fiets, een beetje conditie en wat doorzettingsvermogen heb je sponsors nodig. De uitdaging voor elke deelnemer is om minimaal 1.000 euro bij elkaar te laten sponsoren. Dat lijkt misschien moeilijker dan het is. We helpen je daar zoveel mogelijk bij. Daag jezelf en je sponsor vooral uit door je per top te laten sponsoren! Kijk maar eens in het sponsoroverzicht: veel kleine beetjes maken een groot bedrag.

Jouw sponsorbedrag wordt voor de volle 100% besteed aan het goede doel. Er gaat geen cent naar de kosten voor de organisatie, die worden volledig door de sponsors van Fietsenvoor.nl gedragen! We geven 100% Fietsenvoor.nl garantie. 

Inschrijfgeld
We vragen aan alle deelnemers 100 euro inschrijfgeld. Lukt het je om dit bedrag ook gesponsord te krijgen? Van dit geld worden de kosten betaald van je deelnemerspakket: een uniek Fietsenvoor.nl wielershirt, sportdrank, energierepen, maaltijden etc. voor op de dag zelf. Voor meer informatie over het inschrijven en de voorwaarden mail je naar Esmee Hoff.

Er zijn ook mogelijkheden voor je bedrijf om Fietsenvoor.nl te sponsoren en extra aandacht te genereren. Mail hierover met Hans Blaauwendraat of bel 030 230 80 20. 

Inschrijven voor 2017