Durf jij het aan?

Meedoen?

Heb je een (race)fiets? Ben je een beetje sportief? Dan staat niets je in de weg om in 2018 aan de 9e editie van Fietsenvoor.nl mee te doen. Nee, je hoeft geen prof te zijn om mee te fietsen! Doorzettingsvermogen en de juiste instelling voldoen. Tuurlijk, je zult moeten trainen. Maar dat is het allemaal waard. We beloven je topdagen en we garanderen dat je je na afloop nog nooit zo voldaan hebt gevoeld!


Wat heb je nodig?

Naast een fiets, een beetje conditie en wat doorzettingsvermogen heb je sponsors nodig. De uitdaging voor elke deelnemer is om minimaal 250 euro bij elkaar te laten sponsoren. We helpen je daar zoveel mogelijk bij. Daag jezelf en je sponsor vooral uit door je per ronde te laten sponsoren! Jouw sponsorbedrag wordt voor de volle 100% besteed aan het goede doel. Er gaat geen cent naar de kosten voor de organisatie, die worden volledig door de sponsors van Fietsenvoor.nl gedragen! We geven 100% Fietsenvoor.nl garantie. 

Inschrijfgeld

We vragen aan alle deelnemers 100 euro inschrijfgeld. Lukt het je om dit bedrag ook gesponsord te krijgen? Van dit geld worden de kosten betaald van je deelnemerspakket: een uniek
Fietsenvoor.nl wielershirt, sportdrank, energierepen, maaltijden etc. voor op de dagen zelf. Voor meer informatie over het inschrijven en de voorwaarden mail je naar hallo@fietsenvoor.nl.

Bedrijfssponsoring

Er zijn ook mogelijkheden voor je bedrijf om Fietsenvoor.nl te sponsoren en extra aandacht te genereren. Mail hierover naar hallo@fietsenvoor.nl of bel 030 230 80 20, en vraag naar Rianne Engels.

Inschrijven voor 2017