Sponsor mee

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:

Anita en Theo Vermeire sponsort survival of the fittest - voor €30,00 (vast bedrag), omdat: we het een super goede actie vinden en Ton een topper


>> ALLE SPONSORS

Still going strong

Met een stevige lunch achter de kiezen fietsen we vol goede moed verder. Pol: ach wat een engels zijn jullie. Al voelt het meer als een poort naar de hel.. maar hé, nog 1x naar de top hè? Ik doe het gewoon!

Nicole en Manja komen allebei voor de 2e keer naar boven. Manja: 'nooit meer' maar ze heeft het gewoon weer gedaan! Aletta is al 3x getopt. Er gaan zelfs geruchten dat ze nog een 4e keer gaat!

Piet is wandelend onderweg naar de top samen met z'n support. Zet um op Piet!

Nienke is in haar element op de top: Rick is fan van haar Disney liedjes. Oh en Nienke schijnt ook goed te kunnen masseren.

Kennen jullie de Floris methode? Super steady naar boven. Iedere kilometer rusten en de laatste kilometer om de 500m. Je kunt zeggen wat je wil, maar hij komt iedere keer lachend de top op.

Pol is ook weer onderweg. We weten niet wat die geslikt heeft, maar hij had zo de tour kunnen fietsen. 'met twee vingers in m'n neus omhoog. Zeg mensen, tot zo!'

Inschrijven voor 2018