Sponsor mee

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:

Anita en Theo Vermeire sponsort survival of the fittest - voor €30,00 (vast bedrag), omdat: we het een super goede actie vinden en Ton een topper


>> ALLE SPONSORS

De finale

Yes we did it!

Op zondag om 12:00 uur zijn alle fietsers van start gegaan voor de allerlaatste ronde. Het ererondje. Ze hebben elkaar gesteund om nog één keer door de poort te fietsen, met de hele groep. Een laatste keer de stad uitgaan. De laatste keer door de weilanden en langs het opbeurende steunpunt. Het allerlaatste moment om nog alle restjes energie eruit te gooien en er het beste rondje ooit van te maken. Om vervolgens weer bij het O café aan te komen en eindelijk te mogen inzakken.

Het startschot van de finale werd gegeven en de fietsers vertrokken met volle moed. En toen zaten de 25 uur erop... Bij terugkomst was het dan eindelijk tijd voor feest. Drankjes werden gedronken, dansjes werden gedanst, de tank werd bijgevuld met krachtvoeder en vreugde vloeide door de aderen van de mensen. 

En het werd tijd voor het moment waar we het allemaal voor deden: het overhandigen van de cheque aan De Hoogstraat, met een belachelijk hoor bedrag! Maar daar stopte het feest natuurlijk nog niet. Hans werd ook nog speciaal in het zonnetje gezet, vanwege zijn jubileum. En on top of that kregen Hans en Rianne een karaokeset cadeau, namens het O team. Zo kunnen ze nog jaren door blijven feesten.

De eindstand

Even alle feiten op een rijtje. In 25 uur tijd zijn er in totaal 410 rondjes gefietst, door 41 deelnemers. Dit zorgde voor een eindstand van €41.407.34 aan opgehaald sponsorgeld! Er kwamen honderden sponsors bij kijken om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Samen met de fietsers hadden we een topteam van vrijwilligers die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk hebben alle fantastische supporters hier ook aan bijgedragen.

Jullie waren geweldig! 

Het was een super tof weekend, iedereen was vrolijk, er hing een topsfeer en er zijn waanzinnige prestaties geleverd. We zijn jullie allemaal echte enorm dankbaar en bovenal zijn we trots dat dit heeft mogen plaatsvinden. De 10e keer FietsenVoor en het 25e jaar O zal voor altijd in onze harten blijven bestaan als een mooie herinnering.

En nog even een extra applausje voor onze top 3 fietsers...

1. Wil van 't Erve (Team 45) heeft maar liefst 23 rondjes gefietst!

2. Hans Blaauwendraat (O team) volgde hem nek aan nek, met 22 rondjes!

3. Marianne Kwak (OverDeTop) komt als derde in de lijst met een fantastische 16 rondjes!

Inschrijven voor 2018