Sponsor mee

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:

Anita en Theo Vermeire sponsort survival of the fittest - voor €30,00 (vast bedrag), omdat: we het een super goede actie vinden en Ton een topper


>> ALLE SPONSORS

Het verhaal van Wil van 't Erve

Wil van 't Erve verdient wel een plekje in de spotlights. Een one man army, die de 25 uur vol gaat maken op eigen kracht! Gewaagde keuze, die zeker heel wat respect verdient.

We waren allemaal enorm benieuwd naar zijn verhaal...

WhatsApp Image 2018 09 15 at 12.05.29 1

Wil werkt al 45 jaar bij De Hoogstraat, momenteel als maatschappelijk werker. Daarnaast is hij een fervent fietser. Lange afstanden zijn voor hem geen probleem. Het evenement FietsenVoor is hem dus op zijn buik geschreven. Het originele plan was om met een collega te fietsen, maar toen zijn teammaat uitviel, stond hij voor een keuze. Afhaken of alleen verder? Hij gaat het laatste jaar in voor zijn pensioen en wil nog het maximale eruit halen om bij te dragen aan het revalidatiecentrum. Dus toch maar fietsen dan! Nu staat hij in zijn uppie te shinen. Go Wil!

Vanwege zijn 45-jarig jubileum is zijn teamnaam 'TEAM 45'. Qua voorbereidingen ging het vooral om flink pasta naar binnen schuiven, ook al ging dat niet altijd van harte. Ben je dan wel een beetje een nachtbraker, Wil? Want je moet toch flink wat uurtjes doorhalen. "Nou, dat niet echt. Maar ik blijf gewoon rustig doorfietsen. Vooral niet te hard van stapel lopen; het is geen snelheidsrace."

Heb je dan nog doelen gesteld voor jezelf? "Jazeker. Ik wil  voor de 20 rondjes te gaan. Ik heb al getraind en kwam op 34 minuten uit per rondje, met doorfietsen. Dus 20 moet te doen zijn!" 

IMG 0522

Wij duimen voor je. Zet 'm op, Wil! 

Inschrijven voor 2018