Sponsor mee

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:

Anita en Theo Vermeire sponsort survival of the fittest - voor €30,00 (vast bedrag), omdat: we het een super goede actie vinden en Ton een topper


>> ALLE SPONSORS

Het startschot is gegeven!

Ja ja, we zijn begonnen!

Om 12 uur precies is het startschot gegeven door Rob Beuse en Vera van Haaren.

WhatsApp Image 2018 09 15 at 12.05.29 11

Wie zijn dat? Rob is de directeur van Revalidatiecentrum De Hoogstraat, waar we dit jaar voor fietsen. Vera is medewerker van O en daarnaast de organisator van FietsenVoor. Het verhaal van Vera is bijzonder. Zij is behandeld door De Hoogstraat vanwege een herseninfarct. De afgelopen 4 jaar heeft zij het evenement georganiseerd en ze heeft al 3 keer meegefietst (en dit jaar natuurlijk ook gewoon weer). 

De komende 25 uur zijn er 41 kanjers aan het fietsen om geld op te halen voor nieuw apparatuur voor het revalidatiecentrum. De regels zijn simpel: je kunt individueel of in een team fietsen. Gedurende 25 uur lang moet er minimaal 1 persoon van jouw team aan het fietsen zijn en iedereen wordt gesponsord per rondje of met een vast bedrag.

WhatsApp Image 2018 09 15 at 12.05.29 7

 

 

Ook belangrijk: dit is de eerste keer dat FietsenVoor in Utrecht wordt gehouden. Niet alleen vanwege het 10-jarig bestaan van het evenement... Nee, het is dubbel feest! Dit jaar bestaat O namelijk ook 25 jaar! Daarom gaan we natuurlijk allemaal extra hard fietsen, zweten en feesten!

We zijn allemaal erg benieuwd hoe iedereen het gaat doen. Maar vooral zijn we benieuwd naar de koppen van iedereen, als ze morgen om 13:00 de finishlijn halen. ;)

Zet hem op allemaal!

Inschrijven voor 2018