Sponsor mee

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:

Anita en Theo Vermeire sponsort survival of the fittest - voor €30,00 (vast bedrag), omdat: we het een super goede actie vinden en Ton een topper


>> ALLE SPONSORS

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Vera van Fietsenvoor!
Leuk dat je mee wilt doen met Fietsenvoor! Je zult veel contact met me hebben, dus laat ik me eerst even netjes voorstellen: ik ben Vera van Haaren (27) en ik werk sinds kort (weer) bij O-Utrecht als projectmanager voor Fietsenvoor.nl. Misschien denken sommige van jullie nu: ‘hey, maar die ken ik!’ Dat kan kloppen.
Ik heb de afgelopen jaren al 4 edities van Fietsenvoor.nl georganiseerd, en ben zelf 3 keer op de fiets gestapt als deelnemer. De afgelopen editie was ik er niet bij, en dat had een reden: vorig jaar augustus heb ik een herseninfarct gehad, en moest ik stevig revalideren. Ik heb hiervoor 2 maanden in revalidatiecentrum De Hoogstraat gewoond. Dat we dan nu dit jaar voor De Hoogstraat fietsen, vind ik heel erg tof. 
In principe werkt alles nu weer goed, alleen vergeet ik dingen iets sneller. Verwacht van mij niet binnen 5 minuten een antwoord, ik ben voorzichtig weer aan het opbouwen. Ook kan het zijn dat je me nog aan je vraag moet herinneren. Maar daar komen we samen vast wel uit, toch?
Je kunt voor al je vragen rondom Fietsenvoor bij mij terecht. Ik ben te bereiken via hallo@fietsenvoor.nl en werk op de dinsdag en donderdag.
Ik heb er weer superveel zin in. Hoop jij ook!
Sportieve groet,
Vera van Haaren

Inschrijven voor 2018