Sponsor mee

Sanne sponsort Tim's Toppers - voor €50,00 (vast bedrag), omdat: Karin en Anouk toppers zijn!

Bianca Breumelhof sponsort survival of the fittest - voor €20,00 (vast bedrag), omdat:

Anita en Theo Vermeire sponsort survival of the fittest - voor €30,00 (vast bedrag), omdat: we het een super goede actie vinden en Ton een topper


>> ALLE SPONSORS

Laatste loodjes

Nog een paar uurtjes en dan zit het erop. Omdat het natuurlijk wel spannend moet blijven houden we het aantal toppen en het sponsorbedrag nog even geheim. Gaan ze nog één keer extra om hoog? Of bevalt dat opwarmen bij de kachel toch wel lekker. Om 8 uur mogen de fietsers voor het laatst omhoog. Houd ons dus vanavond ook nog in de gaten om erachter te komen hoeveel keer er getopt en hoeveel er bij elkaar gefietst is.

Fijne details waarvan we je niet willen onthouden, Ernst-Jan tegen Rick: 'je gaat toch niet lopen ruften hè onderweg? Want ik fiets meestal achter je!'

We horen ook tevreden geluiden vanaf de top: 'ik heb mezelf 100% overtroffen', 'yes, al net zo vaak getopt als mijn dochter' en 'je kunt naar huis appen: missie volbracht'.

Piet is ook gefinisht! Hij is de hele weg naar boven gewandeld, samen met z'n vrouw. Ze zijn warm onthaald op de top. Eva en Bregje hebben het laatste stukje met hem mee gelopen.

Daarom maakt de crew bij het supportershome er een feestje van. Karaoke in de garage!

En we laten ons niet op de kop zitten door de regen 'Ik doe vandaag aan waterpolo. Hebben jullie ook een duikplank?' en 'ach ja, de meeste water valt ernaast'.

Ook Henk (mechanicien) is blij: 3 lekke banden en nog wat kleine dingen.Voor dit weer gaat het hartstikke goed!

Inschrijven voor 2018